Alexandra Blackman

Coaching

Heb je het gevoel dat je leven jou leeft in plaats van dat jij je leven leeft?

Lopen dingen niet lekker, je voelt dat het niet klopt.

Kost je werk en/of je privéleven je vaak meer energie dan dat het je oplevert en voel je je soms uitgeblust? Of draait het team waarmee je op het werk de doelen moet halen niet lekker en werken jullie elkaar eerder tegen dan dat jullie met energie samenwerken?

Soms kan het even ‘schuren’ in je (privé)leven, op je werk, in je relatie. De dingen lopen niet lekker, je voelt dat het niet klopt. Het moet anders want zo gaat het niet langer.

Coachen mensen & teams

Ik coach mensen (en teams) die hun verlangens uit willen laten komen en veranderingen in hun leven willen aanbrengen. Niet door je te vertellen wat je moet doen, maar door je terug te brengen naar je eigen kern, je intuïtie. Want door weer te zijn wie je echt bent en te voelen wat je echt voelt, vallen de puzzelstukjes vaak vanzelf op hun plek.

Ontwikkeling van jezelf

In het leven heb je al veel geleerd en ervaren. Op school, van je ouders, van mensen in je omgeving, van je vrienden, van je leidinggevenden en van collega’s op je werk. Je ontwikkelt je in al die ervaringen en contacten en vormt je een beeld van jezelf en de wereld om je heen. En soms voelt dat beeld niet meer kloppend.

Anders gaan denken

In mijn coaching begeleid ik je in hoe je op een andere manier naar jezelf, je ervaringen en de ander kunt kijken. Het is ontroerend om getuige te mogen zijn van de innerlijke rust, ruimte en kracht die het coachees geeft wanneer ze vanuit dit andere perspectief ook anders gaan denken en voelen. Niet alleen over zichzelf maar ook over de ander en over situaties.

Ervaring & samenwerkingIk breng de sprankeling terug! Al ruim 20 jaar, waarvan 15 jaar als zelfstandige, begeleid ik met passie en plezier individuele, groeps- en teamtrajecten in verschillende branches en op verschillende functieniveaus. Ik maak de energielekken in het onbewuste bewust en begeleid in het transformeren van de oorzaken van die energielekken. Daarmee wordt je energie weer beschikbaar voor alles wat je wilt doen en kun je beter synchroniseren en samenwerken met anderen.

“Wees jezelf, er zijn al genoeg anderen” (Loesje)

Wie ben ik

Op mijn CV staat dat ik psycholoog en coach ben, ik heb verandermanagementopleidingen gevolgd bij SIOO, een opleiding in systemisch werk gevolgd bij het Bert Hellinger Instituut en Persoonlijk Leiderschap gevolgd bij Phoenix. Ook ben ik docent geweest bij een HBO-coachopleiding. Ik coach zowel in het Nederlands als in het Engels.

Deze opleidingen staan mooi op papier, maar wat mij als mens en coach echt verder heeft gebracht is mijn spirituele ontwikkeling. Ik heb veel ervaren en alles doorleefd. Mezelf geleerd om me te focussen op mijn binnenwereld en mijn eigen kern. Door deze verbinding voel ik mijn intuïtie, innerlijke kracht, kalmte en wijsheid. Wanneer ik dit voel, kan ik me ook verbinden met de buitenwereld, met anderen. Dat maakt me liefdevol, waarderend en vreugdevol.

Eigenlijk zou ik mezelf spiritueel coach willen noemen. Voor veel mensen voelt spiritualiteit echter ‘spooky’ of zweverig. Het schrikt mensen af. Ik beloof je dat dat niet nodig is. Ik vergelijk spiritualiteit altijd maar met wonderlijke natuurverschijnselen als een zalm die kilometers aflegt naar zijn geboortegrond om daar te paren of vogels die elk jaar ons land verlaten en grote afstanden afleggen om in warmere gebieden te overwinteren. Niks is aardser dan jezelf zijn, naar jezelf luisteren en je intuïtie volgen. Je voelt dan dat het klopt en dat de dingen zijn zoals ze horen te zijn.

Wat doe ik

Wanneer je wilt weten hoe onze samenwerking er uit ziet in: een individueel coachtraject, een teamtraject of een groepstraject.

Alexandra Blackman
“I recently have had the opportunity to receive coaching and development from Alex. Over an 18- month period, Alex provided me with guidance and insights on the day to day and complex decision- making matters that confront senior managers in the work place. Being able to provide clarity to situations including relationship management with senior executives and team member performance has allowed me to operate more effectively in my role and I can see the results from this interaction benefiting the members of my team and organization.”

Malcolm Bailey
Managing Director
Bunzl New Zealand & Healthcare ANZ

Contactformulier

Contactgegevens

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Bel of mail me gerust.

Telefoonnummer