Individueel traject

Speelt het verleden een belangrijke rol in je dagelijkse denken en doen?

Of maak je je juist veel zorgen over de toekomst?

Juist omdat je eraan gewend bent om op een bepaalde manier te ‘zijn’, herhaal je gedachten, gedragingen en gevoelens die je in het verleden iets hebben opgeleverd, zelfs wanneer dat je nu niet meer dient. Door je te focussen op het hier en nu en aandacht te geven aan de dingen die je wel graag ziet gebeuren, geef je actief richting aan de toekomst.

Ik help je om deze beweging vooruit te maken en nieuwe, ondersteunende gedachten, emoties en gedragingen te creëren die ervoor zorgen dat jij krijgt wat je wilt. Mijn aanpak is kalm, actief luisterend, oordeelvrij en waarderend. We blijven niet lang stilstaan bij het verleden, maar zullen met lichtheid en humor focussen op dat wat je wilt leren en bereiken.

Eigenwaarde

Mijn uitgangspunt is dat iedereen een aangeboren innerlijke kracht en eigen wijsheid heeft. Jij bent de expert en ik begeleid je door wat bedekt en verborgen is. Samen verkennen we je gedachten, emoties en gedragingen en versterken we je intuïtie. We verstevigen je huidige technieken en ik reik je andere technieken aan. Wat we doen heeft een positief effect op je zelfvertrouwen, gevoel van eigenwaarde en zelfwaardering. Ook als je je daar al heel vertrouwd mee voelt. Je zult merken dat jouw potentie meer tot uiting komt. Want door persoonlijke groei en inzichten ontwikkel je je ook professioneel.

Je krijgt na elke sessie een of meer huiswerkopdrachten mee om nieuwe patronen van ‘zijn’ te ontwikkelen die ervoor zorgen dat je kunt bereiken wat je wilt. Vervolgens is het oefenen van nieuwe gedachten en gedragingen van wezenlijk belang om het je eigen te maken, zodat je het kunt integreren en het een blijvend deel van je leven is.

Een sessie duurt 90 minuten en kan in mijn coachruimte, buiten in de buurt van mijn coachruimte of online plaatsvinden.

“As a female leader in a big international group, thanks to Alexandra’s coaching I could realize my real forces and strengths. The spiritual and personal development goes together and could be a real ally to empower women in leadership positions.”

Tatiana Rumeau
Directrice Générale

Contactformulier

Contactgegevens

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Bel of mail me gerust.

Telefoonnummer