Coachdoelen
individueel traject

Ik werk meestal aan meerdere doelen tijdens een coachtraject.

Doelen waar ik regelmatig in coach

Om je een beeld te geven van wat ik voor je kan betekenen heb ik een lijst samengesteld met coachdoelen waar ik coachees vaak in begeleid. Zij werken meestal aan meerdere doelen tijdens een coachtraject.

Ik help je om:

R

Meer ruimte te ervaren om je eigen plek in te nemen en te zijn wie je ten diepste bent. Meer verbinding te voelen met je innerlijke kracht en intuïtie.

R

Jezelf centraal te plaatsen in je eigen leven op een manier die bij je past.

R

Meer zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en eigenwaarde te ervaren.

R

Je vrij te voelen van je dwangmatige gewoontes en ze te vervangen voor ondersteunende gewoontes.

R

Nieuwe ondersteunende patronen te creëren.

R

Bewuster te zijn van je eigen grenzen, deze in acht te nemen en te verwoorden naar anderen, zodat zij ook rekening kunnen houden met jouw grenzen.

Dit helpt je bij:

R

Het nemen van meer verantwoordelijkheid en leiderschap in je persoonlijke en professionele leven.

R

Het versnellen naar de volgende stap in je carrière.

R

Het krijgen van helderheid over het volgende hoofdstuk in je leven (carrièrebeslissingen, belangrijke levenskeuzes) en voelen wat jou het beste zou kunnen dienen.

R

Meer rust en ontspanning in je lijf te ervaren, ook in drukke periodes in je leven.

R

Het vaker en duidelijker uitspreken en verwoorden wat je innerlijk ervaart.

R

Begeleiding om je weer gezond, fit en energiek te voelen wanneer je een burn-out of burn-out-achtige klachten hebt.

Bovenstaande doelen zijn voorbeelden van thema’s die ik veel tegenkom. Zit jouw coachdoel er niet tussen, neem dan gerust contact met me op om te bespreken of ik iets voor je kan betekenen.

“Vanwege issues op mijn werkplek heb ik Alexandra benaderd voor een coachtraject. Na de eerste gesprekken over de situatie en de juiste vraagstelling vanuit Alexandra heeft zij mij laten inzien dat de issues alles te maken hadden met gebeurtenissen uit het verleden.
Hier hebben wij ons het verdere traject dan ook op gefocust.

Doordat Alexandra mijn mindset weet om te gooien heb ik een hele andere kijk gekregen op situaties die mij voorheen triggerde. Heb nu een open blik en de issues raken mij niet. Ik heb geleerd om dialogen te voeren en geen strijd meer te leveren. Wat zoveel rust oplevert.

De sessies heb ik als heel positief ervaren. Tijdens de gesprekken voelt het vertrouwd en laat zij je in je waarde. Doordat zij je de juiste opdrachten meegeeft leer je stapsgewijs je mindset om te keren en dat voelt erg prettig.
De sessies waren, in mijn geval, heerlijk in de buitenlucht. Ontspannen sfeer waardoor je je op je gemak voelt en alle ruimte hebt om zaken te bespreken. Ook was er ruimte voor humor en we hebben dan ook heel wat afgelachen.
Ik zou haar dan ook zeker aanbevelen bij mensen die met soortgelijke issues te maken hebben op de werkvloer en daarbuiten.”

(Gaby Hayes
Nationale-Nederlanden)

Contactformulier

Contactgegevens

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Bel of mail me gerust.

Telefoonnummer