Open trainingen

Wanneer je het fijner vindt om in groepsverband te leren.

Kwaliteits
verbindingen ontwikkelen

Wanneer je het fijner vindt om in groepsverband te leren in plaats van individueel, kan een open programma voor jou een uitkomst zijn. Het geeft je de mogelijkheid om van anderen en door anderen te leren. Zien met welke levenslessen anderen te maken hebben en hoe zij daarmee omgaan kan je een gevoel van herkenning geven of inzicht geven over je eigen leven en lessen. Het kan versterkend voelen om tegelijkertijd met anderen te ontwikkelen en feedback, tips en steun van hen te krijgen.

Veilig ontwikkelen

Samen creëren we een sfeer waarin iedereen zich veilig voelt om zich te ontwikkelen. We zorgen ervoor dat er ruimte en aandacht is voor ieders groei en inbreng. De training bevat ook een intakegesprek. Hierdoor kan ik zorgen voor een goede balans binnen de groep zodat je als deelnemers maximaal van elkaar kunt leren.

Onze gesprekken zullen gericht zijn op het verkrijgen van niet alleen een verbinding met jezelf, maar ook diepere verbindingen met anderen. We bestaan allemaal binnen families – biologische en gekozen -, buurten, gemeenschappen en sociale systemen. Inzicht in onszelf geeft ons de mogelijkheid om kwaliteitsverbindingen te ontwikkelen met anderen.

Contactformulier

Contactgegevens

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Bel of mail me gerust.

Telefoonnummer